مدیرعامل بانک صنعت ومعدن مطرح کرد؛
مجتبی دوراندیش
مهمترین ركن بقا و موفقیت هر سازمان، گنجینه سرمایه انسانی آن است
به گزارش خریدار، دکتر خورسندیان با تبریک ایام شکوهمند دهه فجر و سالروز پیروزی انقلاب اسلامی به بیان نقش، اهمیت و جایگاه بانک صنعت و معدن در اعتلای بخش تولید و اشتغال کشور در سال های پس از انقلاب اسلامی ایران پرداخت و اظهار داشت: این بانک در تمام دوران هایی که کشور با فراز و نشیب های بسیاری مواجه بوده و علی رغم مشکلاتی که خود با آن مواجه بوده در کنار کارآفرینان و تولیدکنندگان کشور حضور مؤثر و سازنده ای داشته است.
وی افزود: در دوران جنگ تحمیلی و پس از آن در دوران سازندگی بسیاری از صنایع کشور با حمایت های بانک صنعت و معدن و با تسهیلات آن احداث، احیاء و بازسازی گردید؛ حمایت هایی که در دوران تحریم های ظالمانه اقتصادی و بانکی نیز تا به امروز ادامه یافته است.
دکتر خورسندیان با اشاره به مهمترین اقدامات این بانک در دولت سیزدهم بیان داشت: بهره برداری از تعداد 240 طرح ایجادی و توسعه ای با تسهیلات 70 هزار و 877 میلیارد ریال و 2 هزار و 800 میلیون یورو با اشتغال مستقیم 19141 نفر در دولت سیزدهم یکی از موفقیت هایی است که با حمایت دولت مردمی و نهادهای ذیربط و با افزایش سرمایه این بانک رقم خورده است.
وی ادامه داد: تعداد 187 طرح با رقم 105 هزار و 479 میلیارد ریال و 7 هزار و 858 میلیون یورو با اشتغال 25366 نفر نیز هم اکنون در حال اجرا می باشد و همچنین در مدت 29 ماهه استقرار دولت سیزدهم تعداد 7 هزار و 200 فقره تسهیلات توسط این بانک مصوب شده که رقمی بالغ بر یک میلیون و 382 هزار میلیارد ریال بوده است.
این مدیر ارشد بانکی اعلام کرد: در همین مدت زمان رقم وصول مطالبات ریالی بالغ بر یک میلیون و 112 هزار میلیارد ریال و وصول مطالبات ارزی 529 میلیون یورو می باشد.
دکتر خورسندیان در پایان سخنرانی خود از تلاش ها و اقدامات شورای فرهنگی بانک در راستای طراحی و اجرای برنامه های متنوع برای همکاران در مناسبت های مختلف قدردانی و تشکر نمود.
برچسب ها :بانک صنعت و معدن ، دوران سازندگی ، سرمایه انسانی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0