تفاهمنامه همکاری بین بانک پارسیان و موسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامهریزی
به گزارش خریدار، هدف از انعقاد این تفاهمنامه ایجاد زمینههای همکاری و استفاده از تواناییهای علمی و اجرایی طرفین برای ارتقای فعالیتهای علمی، آموزشی ، پژوهشی و مطالعاتی در حوزههای موردتوافق طرفین است.
کورش پرویزیان مدیرعامل بانک پارسیان در مراسم امضای این تفاهمنامه، گفت : باید برای تولید ثروت و رفاه، به ظرفیت بالای سرمایه انسانی و نیروی فکری که در جامعه وجود دارد توجه کنیم و با شناسایی و استفاده از ظرفیتهای موجود آینده را بهتر بسازیم.
مدیرعامل بانک پارسیان با اشاره به ظرفیتها و توانمندیهای این بانک اظهار داشت: بانک پارسیان برند معتبری است و از جایگاه مطلوبی در نظام بانکی برخوردار است و طی سالهای اخیر در راستای توسعه اقتصادی کشور، ایجاد اشتغال و کمک به اشتغال پایدار، در پروژههای بزرگ ملی کشور مشارکت فعال و اثرگذاری داشته است.
علی اوتارخانی، مدیرعامل موسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامهریزی نیز با اشاره به توانمندیهای بانک پارسیان در سرمایهگذاری در بخشهای پیشران کشور و حوزه دانشبنیان گفت : در حال حاضر بخش عمده فعالیتهای شرکتهای دانشبنیان در حوزه خدمات تعریفشده است. ظرفیتهای مناسب بانک پارسیان ایجاب میکند که در شرکتهای دانشبنیانی که در کلاس جهانی و باقاعده بزرگتر فعالیت میکند، سرمایهگذاری کند.
گفتنی است ؛ موسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامهریزی بر اساس مصوبه شماره 655/13-ط مورخ 81/4/3 شورای عالی اداری، از ادغام مرکز آموزش مدیریت دولتی و موسسه عالی پژوهش در برنامه ریزی و توسعه تشکیلشده است.
این موسسه که به لحاظ تشکیلات اداری به سازمان برنامهوبودجه کشور وابسته است، با اخذ مجوزهای لازم در زمره مؤسسات آموزشی و پژوهشی مورد تائید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار دارد.
موسسه در ساختار جدید خود تلاش میکند تا با رویکردی نوین، ضمن ایفای نقش خود در راستای آموزش مدیران و کارکنان دولت، بهعنوان پشتیبان اندیشهای و فکری دولت عملکردی تأثیرگذار داشته باشد.
برچسب ها :اقتصاد کلان ، بانک پارسیان ، سازمان برنامهوبودجه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0