کد خبر : 21225
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 19 مرداد 1402 - 22:02

وزیر صمت:

مریم آهون بر

 تولید بر محور نقش‌آفرینی در عرصه بین‌المللی در حال پیگیری است

 تولید بر محور نقش‌آفرینی در عرصه بین‌المللی در حال پیگیری است
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: توسعه و تقویت تولید با هدف نقش‌آفرینی در عرصه بین‌المللی پیگیری می‌شود تا نشان‌ها و نمادهای تولیدات ارزشمند ایران اسلامی در جهان بدرخشند.

به گزارش خریدار، عباس علی‌آبادی روز پنجشنبه در نشست هم اندیشی منطقه ویژه اقتصادی گرمسار در غرب استان سمنان اظهار داشت: نقش آفرینی در عرصه بین‌المللی خلق ثروت، اشتغالزایی، افتخار و اقتدار کشور را به همراه دارد و نوآوری اصلی مهم در موفقیت در عرصه بین المللی است.

وی با بیان آنکه کشور با توجه به تولیدات ارزشمند با اتکا به نیروهای بومی دارای ظرفیت معرفی بیش از پیش در عرصه بین الملل است، افزود: در دوران تحریم کشور توانست توربین گاز طراحی، تولید کند که صادرات ۳۰ توربین‌گازی طی ۲ سال به نقاط مختلف جهان، افتخاری برای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در سال‌های مختلف تاکید بر اقتصاد داشته‌اند، افزود: برآیند داده‌ها نشان می‌دهد باید بیش از پیش در این عرصه تلاش و عقب‌ماندگی‌ها را جبران کرد.

علی آبادی تصریح کرد: توسعه و شکوفایی کشور در بخش‌های مختلف از جمله اقتصاد در گرو تلاش حوزه‌های مختلف است و هیچ فردی نمی‌تواند بگوید مسوولیت ندارم و وظیفه افراد مسوول ارزش‌آفرینی و خلق ثروت است.

وی با بیان آنکه صنایع کشور باید در عرصه جهان با توجه به راهبرد نوآوری تولید محصول داشته باشند و محصولی را تولید کنند که سایر کشورها آن را تولید نکرده‌اند، گفت: توسعه شهرک‌های صنعتی وظیفه وزارت صنعت، معدن و تجارت است و آمادگی کامل برای توسعه شهرک‌های صنعتی وجود دارد.‌

راهبرد استفاده از سرمایه‌های خرد مردم برای طرح‌های بزرگ

وی با اشاره به اینکه ظرفیت‌یابی برای تامین مواد اولیه و تامین بازار فروش در عرصه بین المللی در واقع دیپلماسی صنعتی و اقتصادی است، افزود: معافیت مالیاتی واحدهای مستقر در منطقه ویژه اقتصادی پیگیری خواهد شد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: استفاده از سرمایه‌های خرد مردم، راهکاری برای سرمایه گذاری، ساخت و ارائه طرح های بزرگ است و واحدهای صنعتی باید ارز مورد نیاز خود را با انجام‌ صادرات تامین‌ کنند.‌ همچنین باید تا آنجا که امکان دارد، صدور مجوز در عرصه صنعت تسهیل و تسریع و مشکلات برطرف شود، چرا که سختگیری در صدور مجوز موجب فساد خواهد شد.

منطقه ویژه اقتصادی گرمسار، فرصتی برای توسعه منطقه

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: منطقه ویژه اقتصادی گرمسار در استان سمنان یک بنگاه صنعتی بزرگ‌ است که نیازمند توجه بیشتر است و باید استان سمنان همگام با تولید، بازاریابی در عرصه بین‌الملی را پیگیری کند.

وی با اشاره به بحران کم‌آبی در استان سمنان، افزود: با توجه به ظرفیت‌های موجود در استان سمنان مزیت این استان توسعه صنعت است و باید این راهبرد مورد توجه ویژه قرار بگیرد.

وی با تاکید بر اینکه سمنان استانی صنعتی است و بی شک‌ منابع آبی در این‌استان ارزشمند است، ادامه داد: سهم بخش صنعت از آب در استان سمنان باید افزایش یابد و از سویی، ضمن تعامل با وزارت نیرو، ضرورت دارد تامین برق برای واحدهای مختلف تولیدی و صنعتی استان فراهم شود.‌

شرکت شهرک‌های صنعتی استان سمنان دارای ۲۰ شهرک و ناحیه صنعتی و ۲ منطقه ویژه اقتصادی تصویب شده است.

استان سمنان با یکهزار و ۹۰۰ واحد صنعتی و معدنی و اشتغالزایی برای ۵۸ هزار نفر به عنوان گلوگاه اقتصادی شرق کشور محسوب می‌شود که افراد جویای کار از نقاط مختلف کشور را پذیرش می‌کند.

گرمسار با بحران کم‌آبی درگیر است

نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس نیز با بیان آنکه شهرستان گرمسار با مشکل کمبود آب مواجه است و انتظار می‌رود برای رفع این چالش اقدامی اساسی و عاجل صورت گیرد، سرمایه گذاران را پیاده نظام اقتصادی کشور دانست و گفت: درخواست اصلی از مسوولان تامین‌ نیازهای سرمایه گذاران است زیرا اکنون اعتبارات اعطایی گره های کار سرمایه گذاران را باز نمی کند.‌

اردشیر مطهری با اشاره به اینکه بیش از ۵۰ درصد از صنعت استان در غرب استان سمنان واقع شده است، افزود: بالغ بر ۹ شهرک و ناحیه صنعتی در منطقه غرب استان وجود دارد که با مشکلاتی مواجه هستند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.