آیتالله رئیسی در همایش سالانه مدیران وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛
وزارت تعاون نقش مهمی در عدالتگستری و مردمپایه کردن اقتصاد دارد
به گزارش خریدار، آیتالله سیدابراهیم رئیسی با حضور در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ضمن استماع گزارش عملکرد بخشهای مختلف این وزارتخانه رهنمودها و راهکارهای مهمی در جهت ارتقای کمی و کیفی فعالیتهای این وزارتخانه ارائه کرد.
رئیسجمهور فعالسازی بخش تعاون به عنوان یکی از سه رکن اقتصاد کشور را از مأموریتهای مهم وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دانست و اظهار داشت: فعالیت تعاونیها در عرصههای مسکن، کشاورزی و تولید میتواند منشاء اثرات بزرگ اجتماعی و اقتصادی باشد.
رئیسجمهور در این جلسه با اشاره به ارتباط گسترده مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با مردم و بدنه اجتماعی، نقش این وزارتخانه را در عدالتمحوری، عدالتگستری و مردمپایه کردن اقتصاد مهم توصیف کرد.
آیتالله رئیسی تنظیمگری و ایجاد هماهنگی با دستگاههای مختلف برای ایجاد اشتغال را از مأموریتهای اصلی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دانست و از مسئولان این وزارتخانه خواست برای تحقق عدالت در عرصه اشتغال، با راهاندازی و تکمیل سامانههای اطلاعاتی و نظارتی در زمینه اشتغال، بستری فراهم کنند تا اطلاعات مربوط به فرصتهای شغلی و همچنین توانمندی و مهارت کارجویان بصورت شفاف در آن درج شود، تا هم کارجویان و هم متقاضیان نیروی کار نیازهای خود را از این طریق تأمین کنند.
وی تلاش مؤثر و موفق در زمینه اشتغالآفرینی را از شاخصهای اصلی ارزیابی عملکرد مدیران دولت مردمی عنوان و خاطرنشان کرد: آنچه در حال حاضر ضرورت دارد به ثمر نشستن مصوبات موجود است، بنابراین مسئولان مرتبط با اشتغالآفرینی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی باید توان خود را برای اجرای قوانین و مصوبات شورایعالی اشتغال و دستگاههای مرتبط بهکار گیرند.
رئیس جمهور، پایداری و افزایش توان و کارآمدی صندوقهای بیمهای را مأموریت دیگر وزارت تعاون عنوان و تصریح کرد: وجود ناترازی در عملکرد این صندوقها موضوع نگرانکنندهای است اما خوشبختانه در این دولت گامهای عملی برای رفع این ناترازیها برداشته شده است.
ایشان با تأکید بر ضرورت تکریم اقشار تحت پوشش بخشهای حمایتی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از مسئولان این وزارتخانه خواست، با ایجاد سامانههای اطلاعاتی و ارتباطی زمینه شناسایی افراد نیازمند را فراهم کنند تا حمایتها با حفظ شأن، کرامت و احترام آنان صورت گیرد و از سوی دیگر تلاش شود در مورد افرادی که توان کار دارند، توانمندسازی، جایگزین پرداخت کمکهای مالی شود.
وی با اظهار رضایت از گزارشهای ارائه شده از سوی مدیران بخشهای مختلف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از جمله در زمینه اصلاح و تحول در عملکرد صندوقهای بازنشستگی خاطرنشان کرد: این گزارشهای امیدبخش به اطلاع مردم رسانده شده و هر جا که رفع مشکلات نیاز به مشارکت و همکاری مردم دارد، موضوع با آنها در میان گذاشته شود.
آیتالله رئیسی در ادامه سخنانش از مسئولان وزارت تعاون خواست با تبدیلکردن سهام مدیریتی دولت در شرکتهای تحت پوشش به سهام غیرمدیریتی و واگذاری امور به مدیران کارآمد، کیفیت و بهرهوری را در شرکتهای تابعه ارتقاء دهند.
«سیدصولت مرتضوی» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سخنانی با اشاره به ارائه گزارش مدیران بخشهای مختلف درباره گزارش عملکرد این وزارتخانه گفت: خوشبختانه با بسیج همه کنشگران عرصه کارآفرینی توانستیم وعده دولت در زمینه ایجاد اشتغال را محقق کنیم که آمار آن با مراجعه به سامانههای اطلاعاتی وزارتخانه بهطور دقیق قابل دسترسی و اصالتسنجی است.
مرتضوی به اهمیت افزایش سهم تعاون در اقتصاد اشاره و تأکید کرد: تعاونیها میتوانند در تحقق وعده ساخت یک میلیون مسکن، دولت مردمی سیزدهم را یاری کنند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین تلاش برای متناسبسازی مهارتآموزیها با نیازهای بازار کار، تلاش برای رفع فقر مطلق، افزایش سهم تعاونیها در اقتصاد کشور، کمک به اجرای نهضت ملی مسکن، تأکید بر مردمیسازی اقتصاد، کاهش ناترازی منابع و مصارف و پایداری صندوقهای بازنشستگی، استقرار نظام تأمین اجتماعی کارآمد و فراگیر بر اساس سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری، ارتقای بهرهوری در نظام بازنشستگی، پرداخت بخشی از بدهیهای سازمان تامین اجتماعی، ایجاد شفافیت و هدفمند کردن مسئولیتهای اجتماعی شرکتهای تابعه و ارائه تمام مجوزهای تحت نظر این وزارتخانه در درگاه ملی صدور مجوزها را از دیگر اقدامات و دستاوردهای این وزارتخانه در مدت سپری شده از دولت مردمی عنوان کرد.
برچسب ها :بانک توسعه تعاون ، رئیسجمهور ، وزارت تعاون
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0