معاون طرح و برنامه وزیر صمت اعلام کرد:
استقرار نظام پاسخگویی و پایش خدمات گامی اساسی در اصلاح ساختار وزارت صمت
به گزارش شاتا، سید مهدی نیازی با اشاره به گام نخست اصلاح ساختار وزرات صمت در سال گذشته گفت: با استقرار کامل ساختار نظام پاسخگویی و پایش خدمت با رویکرد جدید در صدد هستیم تا علاوه بر دریافت بازخورد برای اصلاح فرایندها و افزایش دقت ارزیابی عملکرد مدیران، در افزایش رضایت مندی ذینفعان اعم از مردم و کسب و کارها، تحول جدی ایجاد کنیم.
وی با تاکید بر ضرورت وجود چنین اصلاحی در فرایندهای حال حاضر وزارتخانه گفت: یکی از اصلی ترین مکانیزم ها و ساز و کارهای این مرحله، موضوع نظام پاسخگویی و پایش خدمت است و ملاک این است که ارتباط کسب و کار ها و مردم با کلیه بخش های وزارت صنعت، معدن و تجارت در این ساز و کار دیده شود. لذا مهمترین بخش نظارت که نظارت عمومی و مردمی است، بر روی فرایندهای کاری و خدماتی که ما به مردم می دهیم امکان پذیر می شود
نیازی نظام پاسخگویی و پایش خدمت را به چشم و گوش وزارتخانه در نظارت دانست و گفت: ما در این فرایند دو هدف اصلی را دنبال می کنیم. نخست آنکه بتوانیم کل خدمات وزارت صمت را رصد کنیم و کیفیت پاسخگویی به مردم را ارزیابی کنیم و دیگر آنکه با این سیستم، عملکرد مدیران ارشد، میانی و کارشناسان وزارت خانه را در سطوح مختلف ستادی و استانی به صورت هوشمند رصد کنیم.
معاون هماهنگی و محیط کسب و کار با اشاره به اینکه فرایند ذکر شده به صورت آزمایشی شروع شده و در حال پیاده سازی در کلیه بخش ها است، در تشریح چگونگی این ساز و کار گفت: با استفاده از این فرایند و همزمان با پاسخگویی به مردم و کسب و کارها بدون نیاز به مراجعه حضوری، از روی تحلیل سیستمی و هوشمند تماس ها ارزیابی می کنیم در کدام حوزه دچار مشکل هستیم و با توجه به کثرت تماس ها برای یک موضوع و یا یک منطقه جغرافیایی، می توان ارزیابی کرد که فرایندها و مقررات ایراد دارد یا مدیران و کارشناسان در ارائه خدمات اختلال ایجاد می کنند. لذا به طور خلاصه باید گفت با استقرار این سازوکار و دریافت بازخورد این سیستم می توان وجود اشکال در فرایندها و یا نیروی انسانی را شناسایی کرد و تصمیات لازم برای اصلاح مقررات و فرآیندها و یا تغییر افراد به دلیل ضعف در عملکرد را دنبال کرد.
نیازی همچنین گفت: استقرار این نظام کمک می کند ساختارهای معیوب و بروکراتیک شکسته شده و سرعت عمل و افزایش کیفیت در پاسخگویی به مردم و کسب و کارها محقق شود.
معاون هماهنگی و محیط کسب و کار همچنین از هوشمند سازی سیستم پاسخگویی و پایش خدمت در آینده و ادامه این مسیر خبر داد و گفت: بنا داریم تا سیستم پاسخگویی را به گونه ای طراحی کنیم که انتقال تماس ها به مدیران فرآیندها و خدمات بدون صحبت با پاسخگوی تلفنی، از طریق هوش مصنوعی برقرار شود. یعنی تماس هایی که مردم برای بیان مشکلاتشان دارند توسط هوش مصنوعی به واحد مربوطه ارجاع داده میشود که این سیستم در چند ماه آینده اجرایی و عملیاتی خواهد شد
وی در پایان گفت: پیاده سازی این سازوکار، نظام جدیدی است که با تغییر نظام حکمرانی در بخش صنعت، معدن و تجارت به وجود آمده و یک اصلاح بنیادی در زمینه ارائه خدمت به مردم و کسب وکارها محسوب شود.
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0