پیشنهاد ایجاد خط کشتیرانی منظم و مشترک بین ایران و قزاقستان در خزر
به گزارش خریدار به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی، «علیاکبر صفایی» در دیدار سفیر قزاقستان، با بیان آمادگی این سازمان برای واگذاری پیمانکاری عملیات بندری در شمال و جنوب کشور به سرمایهگذاران بخش خصوصی قزاقستانی، راهاندازی زنجیره تامین و لجستیک دریایی را در راستای منافع بلندمدت بین دو کشور ارزیابی کرد.
معاون وزیر راه و شهرسازی در این دیدار که «مجید صمدزاده صابر» سفیر ایران در قزاقستان نیز به صورت ویدئوکنفرانس در آن حضور داشت، تاکید کرد: هرگونه سرمایه گذاری شرکتهای قزاقستانی در بنادر شمال و جنوب ایران، تحت پشتیبانی قانون حمایت از سرمایهگذاری خارجی قرار خواهد گرفت.
مدیرعامل سازمان بنادر با اشاره به پیشنهاد تشکیل خط کشتیرانی مشترک و منظم بین تهران و آستانه در دریای خزر، تاکید کرد: با توجه به تحولات سیاسی و اقتصادی صورت گرفته در منطقه و برنامههای روسیه برای توسعه روابط با کشورهای منطقه در جنوب خلیج فارس، لازم است هر چه سریعتر به یک برنامه اقدام مشترک در حوزه تجارت دریایی دست پیدا کنیم.
راهبرد اقتصادی آستانه برای دسترسی به آبهای آزاد از طریق ایران
«آسخت اورازبای» سفیر قزاقستان در تهران نیز در این دیدار با اشاره به سفر هیاتهای کارشناسی قزاقستان به ایران برای بازدید از امکانات و تجهیزات بنادر امیرآباد و شهید رجایی طی یک سال گذشته، از در دست بررسی بودن چگونگی سرمایهگذاری شرکتهای قزاقستانی در بنادر ایران خبر داد.
اوزاربای از علاقهمندی دولت قزاقستان برای توسعه روابط اقتصادی و بازرگانی با کشورهای منطقه از طریق بنادر ایران خبر داد و اظهار داشت: راهبرد اتصال به آبهای آزاد، یکی از سیاستهای مهم اقتصادی آستانه محسوب میشود، بنابراین دولت قزاقستان نیز به دنبال اجراییسازی هر چه سریعتر پروژه همکاری لجستیکی با ایران است.
سفیر قزاقستان در تهران خاطرنشان کرد: در سیاست خارجی قزاقستان علاوه بر ایران، تلاش میکنیم روابط خوبی با کشورهای منطقه از جمله ازبکستان، تاجیکستان، قرقیزستان، آذربایجان و ترکمنستان حفظ کنیم.
برچسب ها :حوزه تجارت دریایی ، سازمان بنادر ، کشتیرانی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0