کد خبر : 22506
تاریخ انتشار : جمعه 19 آبان 1402 - 0:02

مجتبی دوراندیش

بانک قرض‌الحسنه مهر ایران می‌تواند در اجرای بانکداری تمام‌شرعی پیشرو باشد

بانک قرض‌الحسنه مهر ایران می‌تواند در اجرای بانکداری تمام‌شرعی پیشرو باشد
رئیس مرکز خدمات حوزه‌های علمیه، گفت: بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با عملکرد مطلوب خود نشان‌ داده، می‌تواند در اجرای بانکداری تمام‌شرعی پیشگام و پیشرو باشد.

به گزارش خریدار، دکتر «سید سعید شمسی‌نژاد» مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در سفر به استان قم، با حجت‌الاسلام و المسلمین «سید جمال‌الدین میرمحمدی» رئیس مرکز خدمات حوزه‌های علمیه دیدار کرد.
در این دیدار حجت‌الاسلام و المسلمین «سید جمال‌الدین میرمحمدی» رئیس مرکز خدمات حوزه‌های علمیه با بیان اینکه بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در اجرای الگوهای قرض‌الحسنه موفق عمل کرده، گفت: علما و فقهای دین از همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی به دنبال ایجاد بانکداری تمام شرعی بوده‌اند.
وی با تأکید بر اینکه تا قبل از ایجاد بانک‌های تخصصی قرض‌الحسنه، بانکداری اسلامی شکل و تجربه موفقی نداشت، گفت: متأسفانه برخی از بانک‌ها با عملکرد خود دنیای برخی را آباد و آخرت خود را خراب کرده‌اند.
رئیس مرکز خدمات حوزه‌های علمیه با بیان اینکه فرهنگ قرض‌الحسنه در ذات خود با برکت است، گفت: اگر خدمت‌رسانی ما بر اساس الگوی اسلامی باشد، چون مردم ذاتاً قرض‌الحسنه را دوست دارند به توسعه بانکداری قرض‌الحسنه کمک خواهند کرد.
وی با تأکید بر اینکه خداوند در قرآن کریم خیر و برکت قرض‌الحسنه را تضمین کرده، گفت: بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با عملکرد مطلوب خود نشان داده، می‌تواند در اجرای بانکداری تمام‌شرعی پیشگام و پیشرو باشد.
دغدغه معیشتی طلاب را پیگیری می‌کنیم
«میرمحمدی» با اشاره به نیازهای اساسی طلاب حوزه‌های علمیه، بیان کرد: تأمین مسکن، درمان و معیشت ۳نیاز اصلی قشر طلاب وابسته به مرکز خدمات است و انتظار داریم بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در این زمینه با تمام توان از طلاب حمایت کند.
وی با اشاره به اینکه هر مقدار که در ارائه خدمات و پرداخت وام‌های بانکی با مشتریان همراهی بیشتری داشته باشیم، اعتماد و احترام آن‌ها به بانک بیشتر می‌شود، گفت: با توجه به رویکرد قرض‌الحسنه بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، اصرار داریم که همه گردش‌های مالی مرکز خدمات حوزه علمیه در این بانک متمرکز شود.
رشد بی‌نظیر منابع بانک قرض‌الحسنه مهر ایران
در ادامه دیدار، دکتر «سید سعید شمسی‌نژاد» مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با بیان اینکه بانک در زمینه‌های مختلف قرض‌الحسنه موفق عمل کرده‌، اظهار داشت: بر این اساس بسیاری از بانک‌های کشور به دنبال الگوبرداری از مدل‌های موفق بانک قرض‌الحسنه مهر ایران هستند.
وی با اشاره به کارنامه موفق بانک در سال‌های گذشته، بیان کرد: در ۲سال اخیر، منابع بانک از ۷۰ همت به ۲۳۰همت رسیده و این درصد رشد منابع، در شبکه بانکی کشور کم‌نظیر است.
«شمسی‌نژاد» با بیان اینکه بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در زمینه تراکنش کارت، از رتبه شانزدهم به ششم شبکه بانکی رسیده، گفت: واریز حقوق و پرداختی‌های مستمر سازمانی از طریق درگاه‌های بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، ۵ برابر رشد داشته و به حدود ۲هزار دستگاه دولتی رسیده است.
فقهای حوزه باید در متن بانکداری قرض‌الحسنه حضور داشته باشند
مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با بیان اینکه قصد داریم کارت بانک قرض‌الحسنه مهر ایران به کارت زندگی مردم تبدیل شود، افزود: در ۲سال گذشته بیش از ۵ میلیون حساب در این بانک افتتاح شده و تعداد حساب مشتریان بانک به بیش از ۱۵میلیون فقره رسیده است.
«شمسی‌نژاد» گفت: در زمینه نصب همراه‌بانک رتبه مطلوبی در شبکه بانکی کسب کرده‌ایم و ادامه داد: در سال‌های اخیر سرمایه‌گذاری‌های جدی در حوزه فناوری اطلاعات و ایجاد مراکز نوآوری و دانش‌بنیان در داخل بانک انجام شده است.
وی از طرح کاهش کارمزدها برای رفع شبهات شرعی وام‌ها خبرداد و گفت: با عضویت در کمیته اهل تسنن شورای فقهی بانک مرکزی، درصدد تأمین خواسته‌های شرعی برادران اهل سنت نیز هستیم.
«شمسی‌نژاد» با بیان اینکه درصدد ورود به اموری از مشکلات جامعه هستیم که در وسع و توان دولت نیست، گفت: حمایت از ۱۰۰۰شرکت دانش‌بنیان، حمایت از گروه‌های خلاق و نوآور حوزه‌های علمیه، حمایت از ناشران متعهد و انقلابی، پرداخت وام به به متقاضیان مشاغل خانگی و ارائه وام‌های تکلیفی به مددجویان کمیته امداد و بهزیستی از جمله فعالیت‌های مهم بانک است.
ارائه تسهیلات ویژه مسکن به طلاب جوان
مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با تأکید بر اینکه به دنبال ارتباط مستمر و معنادار با حوزه‌های علمیه هستیم، گفت: برای این منظور مرکز نوآوری راه‌اندازی خواهیم کرد و تلاش می‌کنیم با به کارگیری نیروهای حوزوی خبره و آشنا به مسائل فقهی و اقتصادی آسیب‌های نظام بانکی را شناسایی و برطرف کنیم.
«شمسی‌نژاد» بر لزوم گسترش و فرهنگ‌سازی سواد قرض‌الحسنه از سنین کودکی تأکید کرد و افزود: با آگاهی از مشکلات و محدودیت‌های طلاب جوان حوزه درصدد هستیم با امضای تفاهم‌نامه‌ همکاری، وام کمک هزینه مسکن در اختیار طلاب تحت پوشش مرکز خدمات بگذاریم.
مدیرعامل بانک قرض‌الحسنه مهر ایران با بیان اینکه ورود به حوزه پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه نیاز به تخصص دارد، گفت: اگر بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در اجرای انواع طرح‌های قرض‌الحسنه موفق عمل کرده به دلیل تسلط کارکنان بانک به اکو سیستم قرض‌الحسنه است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.