اولین نشست بازنگری همآفرینانه برنامه درسی مدیریت بازرگانی برگزار شد
دانشکده تجارت و باررگانی در اقدامی مشارکتجویانه برای بازنگری هر دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته مدیریت بازرگانی، از نهادهای حاکمیتی و خصوصی کشور دعوت کرد تا در بازنگری این برنامه به صورت مشارکتی همکاری کنند.
به گزارش تجارت آنلاین؛ در حالیکه معمولا بازنگری برنامههای درسی در اتاقهای دربسته و با تفکر صرف اعضای هیئت علمی گروه انجام میگیرد، دانشکده تجارت و بازرگانی با هدف ارائه درسها و سرفصلهایی که مورد نیاز سازمانها و نهادها و جهان واقعی کار است اعلان عمومی برای مشارکت در بازنگری برنامه درسی را صادر کرد. در اولین جلسه که در ساعت 15 روز 15 بهمن در سالن کنفرانس دانشکده تجارت و بازرگانی واقع در دانشکدگان مدیریت برگزار شد نمایندگان اتاق بازرگانی ایران، اتاق بازرگانی تهران، فدراسیون واردات، کنفدراسیون صادرات، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، سازمان توسعه تجارت ایران، گمرک جمهوری اسلامی ایران، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مرکز امور اصناف شرکت کردند و پیشنهادهای اولیه خود را برای بازنگری این دو مقطع اعلام کردند.
آقای دکتر داتیس خواجه ئیان رئیس دانشکده دلایل منفک شدن تجارت و بازرگانی از کسب و کار در دانشگاه تهران را شرح داد و بیان کرد که تا کنون رشته مدیریت بازرگانی بار مدیریت کسب و کار را به دوش میکشید ولی الان که با تصمیم خردمندانه دانشگاه تهران رشته مدیریت کسب و کار در دانشکده مدیریت کسب و کار احیا شده است، فرصت مناسبی به دست آمده تا مدیریت بازرگانی به مسئولیت اصلی خود برگردد و اکوسیستم تجاری کشور را پوشش دهد. این بازنگری با هدف پرداختن به امور نمایشگاهها، صادرات و واردات، ترانزیت و حمل و نقل بینالمللی، رایزنان بازرگانی سفارتحانهها و …. صورت میگیرد تا دانشکاه تهران را وارد اقیانوس آبی کرده و ذر فضایی که هیچ موسسه آکادمیک دیگر وارد نشده کسب و انتشار دانش کند.
آقای دکتر داریوش طهماسبی با ارائه توضیحاتی اهمیت رشته مدیریت بازرگانی در این دانشکده را شرح داد و آقای دکتر سجاد خانی جزئیات اجرایی دریافت نظر سازمانها و جا دادن آنها در نسخه فعلی برنامه را بیان کرد. عموم نمایندگان شرکتکننده در این برنامه جدیت دانشکده تجارت و بازرگانی در به کارگیری خرد جمعی و تجربه موجود در بدنه کارشناسی و مدیریتی کشور را ستودند و نظرات خود را درباره درسهایی که باید اضافه شوند بیان کردند. همچنین اغلب انها آمادگی سازمان متبوع خود را برای مشارکت بیشتر با این دانشکده اعم از کاراموزی، بازدید، تدریس مهمان و … ابراز داشتند.
مقرر شد این سلسله جلسات با حضور سایر شرکتها و نهادهای حاکمیتی در این دانشکده ادامه یابد.
برچسب ها :دانشکده تجارت و باررگانی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0